Hiitteenharju on monipuolinen kuntoilu- ja ulkoilupaikka. Talvisin laskettelukeskus vetää väkeä puoleensa kuten myös monet hiihtoladut, sekä uutuutena Harjavallan kaupungin rakentama ensilumenlatu!

Hiittenharjulla lasketella voi niin suksilla, laudalla kuin pulkallakin. Harjavallan Jymy on saanut päätökseen Hiittenharjun hiihtokeskuksen rinnelaajennuksen. Laskettelurinteiden alue laajeni 20 %. Uusi rinne on nyt Hiittenharjun jyrkin, ”Hiittenharju Black”. Nyt odotetaan innolla lumetuksen alkua sekä uuden alueen käyttöönottoa.

Talvella Hiittenharjulle kannattaa tulla laskettelemaan, snoukkailemaan, pulkkailemaan, hiihtämään tai retkeilemään ihan koko perheen kera, kavereiden seurassa tai vaikka yksin!

Harrastuslajeina Harjavallan Jymyllä Hiittenharjulla on syöksylasku, alppihiihto, laskettelukoulu, hiihtokoulu ja mäkihyppy.

Mäkihyppyä voi tällä hetkellä harrastaa pienissä mäissä. Kohta iso mäkikin on käytössä, joka siirrettiin 2023 Ulvilan Massilta Hiittenharjulle.

Iso pulkkamäki on vähän isommille ja hurjempaa pulkkailua hakeville. Pieniä kumpareita voi käyttää ihan perheen pienimpien iloisia huudahduksia kirvottamaan.

Hiittenharjulla on monipuolisia harrastusmahdollisuuksia: Curling, keilaus, lentosimulaattori, lasersniper, RC-autot.

Hiittenharjun kuntopolut ovat 5km, 8km ja 10km. Hiittenharjulla on yleinen kota sekä laavu, jossa voi paistaa makkaraa kesät talvet.

Kesäisin pääsee haastamaan itsensä ja muutkin AAA1-luokan frisbeegolf radalla.

Älä lähde Lappiin vaan Hiitteenharjulle!

Helena Urpulahti
Markkinointi- ja viestintäsuunnittelija
Harjavallan kaupunki