Kilpailunjohtaja Maija Hall

Kisasoppaa hämmentää, eli kilpailunjohtajana toimii, Vallan Suunnan puheenjohtajana aikaisemmin toiminut Maija Hall. Maija ei itse omaa kilpailutaustaa suunnistuksessa pyörän kera eikä ilman, ja siksi hän iloitsee erityisesti kokeneesta tiimistä ympärillään. Nykyisin yrittäjänä toimiva Maija on tottunut organisaattori niin työn kuin vapaa-ajan puolesta. Vallan Suunnassa järjestämiensä pienempien suunnistuskisojen lisäksi Maija on kiertänyt talkoolaisena ja huoltojoukoissa erilaisissa urheilutapahtumissa (mm. suunnistus, uinti, triathlon, karate, juoksutapahtumat), joten hänellä on vakaa näkemys siitä millaisista asioista hyvä tapahtuma koostuu. 

Näkymää Ainiovaaralta

Kuvassa Maijan silmäterä "Eki" Ylitornion Ainiovaaralla

Harjavallasta kotoisin ja pitkään Harjavallassa aikuisiälläkin asunut Maija vaikuttaa tällä hetkellä Ylitorniolla, joten suunnistusseuran jäsenmaksu on luonnollisesti maksettu Vallan Suunnan lisäksi Länsi-Rajan Rastiin. 

Hiittenharjun maastot ovat pyöräsuunnistusta ajatellen ihanteelliset. Maijan toiveena on, että kisojen ja niitä varten alueelle tehdyn ensimmäisen pyöräsuunnistuskartan myötä lajin harrastaminen Harjavallassa ja ympäryskunnissa lisääntyisi. Pyöräsuunnistus tarjoaa mukavaa vaihtelua ja lisähaastetta sekä ns. tossusuunnistusta että maastopyöräilyä harrastaneille. Toki mielenkiintoisen ja vauhdikkaan lajin pariin kannattaa eksyä vaikka ei omaisi kokemusta kummastakaan.

Maija Hall kuntorasteilla

Maija käy silloin tällöin kuntorasteilla. Tämä kuva on otettu Matarengin kuntorasteilta keväällä 2023, Kuten kuvasta näkyy, oli siellä käytössä sama EmiTag -järjestelmä, jota pyöräsuunnistuskisoissakin käytetään.